Erhvervsrengøring

Effektiv Rengøring til Erhvervslivet: Vores Engagement i Kvalitet

ERHVERVSRENGØRING

Velkommen til Team Clean, Københavns førende rengøringsløsning til virksomheder. Som en nyligt åbnet rengøringsvirksomhed er vi begejstrede for at tilbyde vores professionelle service til virksomheder i den pulserende by København.

Hos Team Clean forstår vi vigtigheden af at opretholde en ren og fejlfri arbejdsplads. Et rent miljø fremmer ikke kun produktivitet, men efterlader også et varigt indtryk på både kunder og medarbejdere.

Vores dedikerede team af rengøringseksperter er udstyret med de nødvendige færdigheder og viden til at imødekomme din virksomheds unikke behov. Uanset om du driver et lille kontor, en detailbutik eller en stor virksomhedsfacilitet, har vi skræddersyede løsninger til at holde dine lokaler upåklagelige.

Vi er stolte af at anvende de nyeste rengøringsteknikker, professionelt udstyr og miljøvenlige produkter for at sikre fremragende resultater samtidig med at vi minimerer vores miljøpåvirkning. Vores pålidelige og detaljeorienterede rengøringsassistenter er dedikerede til at levere enestående service og give dig ro i sindet.

Som et lokalt ejeret og drevet firma forstår vi de specifikke krav og udfordringer, virksomheder i København står over for. Vi er fleksible, lydhøre og klar til at arbejde inden for din tidsplan for at minimere forstyrrelser af din drift.

Oplev forskellen ved et rent og imødekommende arbejdsmiljø med Team Clean. Kontakt os i dag for at drøfte dine rengøringsbehov og aftale en konsultation. Lad os være din betroede partner til at opretholde et hygiejnisk og indbydende miljø for din virksomhed

Timepris

kr 279 per time
  • Prisgaranti or tilfredshedsgaranti
  • Gratis ud- og hjemkørsel
  • Vi medbringer udstyr og produkter
  • Vi bruger svanemærket produkter
  • Eksklusiv moms
Prisgaranti

.01

Daglig kontorrengøring

Team Clean har en Københavnsk kontorrengøring, for hvem kvalitet er alt. Vi leverer planlagt rengøring på daglig basis, der inkluderer kernekontorrengøring samt tilhørende rengøring til kunder.

Disse tjenester omfatter almindelig kontorrengøring, dybderensning, desinfektion og COVID-rengøring, kontoraffaldshåndtering, vinduespudsning, tæpperengøring, polstringsrengøring, rengøring af kontorkøkken og mere. Alle kan inkluderes i din kernekontorrengøring.

Vi kan gøre dit kontor rent tidligt om morgenen, om dagen eller om aftenen alt efter dine behov. Vi gør rent efter en tidsplan, der passer dig, og gør alt, hvad vi kan for at give en pletfri rengøring med minimal forstyrrelse.

blurred image of housekeeper cleaning service working at office. Blur image use for background.
Hands wear blue rubber gloves to prevent germs and use disinfectant sanitizing spray cleaning table business office to disinfecting coronavirus and prevention against Coronavirus disease 2019, COVID

.02

Erhvervsrengøring

We offer expert commercial cleaning services in and around Copenhagen. No matter the size or scale of the premises, we have the skills and expertise to deliver a wide range of cleaning services at a quality that exceeds your expectations.

We create a free, bespoke commercial cleaning specification designed around your requirements and the needs of your staff and the building. It’s all part of the service!

Team Clean has exceptionally high standards which is why we are so popular. Our team is skilled, experienced and undergo regular training. They know that quality is as important to us as it is to you and seek to prove it every day!

.03

Grøn Erhvervsrengøring

Når det kommer til Team Clean har mange virksomheder, der hævder at gå alt ud for at være 100 % miljøvenlige. Men hvem kan du virkelig stole på for de bedste grønne rengøringsprodukter og en grøn rengøring, der virkelig får dit hjem eller erhvervslokale rent?

Team Clean har gjort netop dette i årevis, og vores grønne rengøring bliver bare bedre. Vores grønne rengøringsartikler er 100 % miljøvenlige, og vores service er uden sidestykke.

hand children holding young plant with sunlight on green nature background. concept eco earth day